Wie zijn wij

Benieuwd naar ons team? Kijk hier wie er bij ons werken…

Rensmarijn van Dam
Rensmarijn van Dam

Ik ben Rensmarijn van Dam oprichter van PaDam Specialistische Thuisverpleging sinds mei 2016.

Na het afronden van mijn verpleegkunde opleiding wist ik gelijk dat ik in de thuiszorg wilde werken, de zorgvragers zijn in hun eigen omgeving en daardoor leer je ze veel beter kennen.

Omdat je ze beter leert kennen is het makkelijker om in te spelen op de behoeftes van de zorgvrager.

Toen ik van de reguliere thuiszorg de overstap maakte naar de Specialistische Thuisverpleging was het compleet, hier vind ik alles wat mij plezier geeft in het werken. Het technische handelen gecombineerd met veel contact met de zorgvragers in hun eigen omgeving.

 

 

 

Nel Verlaan

Hallo, even voorstellen, mijn naam is Nel Verlaan en ik werk sinds 2016 bij PaDam Specialistische Thuisverpleging. Hiervoor heb ik ruim 40 jaar in ziekenhuizen gewerkt op verschillende afdelingen maar vooral intensive care en spoedeisende hulp. Wat ik leuk vind aan de thuiszorg is dat ik een bijdrage kan leveren aan het herstel van patiënten in de thuissituatie en daarvoor meer tijd heb dan in het ziekenhuis en dat ik mijn opgedane kennis kan blijven gebruiken en verbreden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marjon Tiel
Marjon Tiel

 

 Ik ben Marjon Tiel en werk sinds 2 jaar in de functie van verpleegkundige bij PaDam specialistische thuisverplegingMijn carrière in de zorg begon als leerling ziekenverzorgende. Na het behalen van mijn diploma ziekenverzorgende wilde ik meer en heb de overstap gemaakt naar werken in het ziekenhuis.

Binnen het Waterlandziekenhuis heb ik eerst mijn diploma A verpleegkunde behaald en ben meteen doorgestroomd naar de opleiding operatie-assistent chirurgie. Uiteindelijk heb ik 23 jaar op de operatiekamers gewerkt.

Naast mijn werk op de operatiekamers ben ik in 2011 weer gaan studeren en wel toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in 2016 op het voorkomen van impulsief koopgedrag.

Ik heb, alweer 2 jaar geleden, de overstap van het werken in het ziekenhuis naar de specialistisch thuisverpleging gemaakt, omdat ik meer contact wilde met mensen.
Een prima plek om mijn vakkundigheid en ervaringen van het verplegen te combineren met de kennis en kunde als toegepast psycholoog.

Dean Limmen
Dean Limmen

Ik ben Dean Limmen en sinds augustus 2019 werkzaam bij Padam Specialistische Thuisverpleging. Mijn werk als verpleegkundige doe ik met veel plezier. Mijn passies zijn rugby en Crossfit. 

Lisanne de Koning
Lisanne de Koning

Ik ben Lisanne de Koning, na mijn HBO opleiding in het Amsterdam UMC, locatie VUmc was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten het ziekenhuis. Zo kwam ik in november 2020 terecht bij PaDam specialistische thuisverpleging. Ik vind het ontzettend mooi om in de thuissituatie specialistische zorg te kunnen verlenen en tegelijkertijd een band op te kunnen bouwen met mijn patiënten. Omdat elk zorg moment anders is, blijft mijn werk iedere dag opnieuw een uitdaging!