Wie zijn wij?

PaDam Specialistische Thuisverpleging is opgericht door Oda Paulus en Rensmarijn van Dam die na ruime werkervaring in de wijkverpleging de stap hebben genomen om voor zichzelf te beginnen.

Deze verpleegkundigen zijn bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Zij werken met een team dat bestaat uit maximaal 12 verpleegkundigen. Op deze manier wordt de continuïteit  en de kwaliteit van zorg gewaarborgd

PaDam Specialistische Thuisverpleging regelt alles zelfstandig! Van het aannemen van nieuwe klanten tot het declareren bij de zorgverzekeraars. Hierdoor besparen wij in de kosten en zijn er korte lijnen ten aanzien van de communicatie.

PaDam Specialistishe Thuisverpleging is 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor vragen en als achterwacht bij bijvoorbeeld storingen van een infuuspomp. U krijgt altijd direct een verpleegkundige aan de telefoon.

PaDam Specialistische Thuisverpleging hanteert geen wachtlijsten. Zodra de benodigde formulieren in het bezit zijn kan er dezelfde dag nog gestart worden met de zorg.

cropped-favoicon-1.png specialistische thuisverpleging