Nieuwsbrief Januari 2020

U heeft er bijna twee jaar op moeten wachten maar daar is hij dan eindelijk weer!

Allereerst willen wij iedereen een heel gelukkig en gezond 2020 wensen!

Ons goede voornemen voor 2020 is in ieder geval om u weer beter op de hoogte te houden en daadwerkelijk ieder kwartaal een nieuwsbrief op de website te plaatsen 

De afgelopen twee jaar is PaDam Specialistische Thuisverpleging flink gegroeid, het verpleegkundig team bestaat inmiddels uit zes verpleegkundigen, Oda en ik (Rensmarijn) werken ook nog in de wijk dus dat maakt ons een team van acht.   

Naast de werknemers in de wijk hebben we ook nog een administratief medewerker aangenomen en een kwaliteitsmedewerker die zich bezighoudt met, de naam zegt het al, de kwaliteit.

Bij PaDam Specialistische Thuisverpleging krijgt iedere medewerker met een contract van 32 uur of meer een leaseauto aangeboden, van deze auto’s kunt u er inmiddels drie zien rondrijden. Zoals u onderstaand kunt zien zijn ze niet te missen!


Voor het aankomende jaar staat er weer een hoop op de planning, zo zijn we onder andere druk bezig met het verkrijgen van een kwaliteitskeurmerk en de website krijgt een update met foto’s van alle verpleegkundigen.

Bedankt voor het lezen,
Vriendelijke groeten,
Rensmarijn en Oda